Buna ziua! Doresc sa deschid un magazin cu bijuterii handmade si haine noi.
Nu ma pricep la afaceri deloc, de aceea as avea nevoie de toate informatiile necesare pentru a avea costuri cat mai mici pentru inceput. Si evident ca am o multime de intrebari!
Ma gandeam la 2 variante, care ar fi cea mai buna pentru inceput ?
1. magazin mixt cu haine noi si bijuterii/accesorii handmade confectionate de mine.
2. magazin cu haine noi (si ulterior sa introduc si bijuterii cumparate o parte + bijuterii handmade.. pe langa)
Magazinul sa fie de haine si un procent mai mic cu bijuterii.
Ar fi prea greu cu amandoua la inceput ? (haine si bijuterii handmade). Stiu ca la handmade e alta mancare de peste si taxele la stat la stat ar fi mai mici.
Vanzatorul si lucratorul de bijuterii voi fi eu. Din start am eliminat 2 angajati. Am nevoie de consiliere (de o persoana care sa ma invete absolut tot (manager probabil) si contabil simplu sau contabil expert. Ce parere aveti?
daca nu va pricepeti la afaceri dar aveti bani cat sa deschideti 2 magazine, va sugerez sa investiti o parte in titluri de stat sau alte mijloace reglementate, cata vreme cheltuiti restul ca sa invatati sa faceti afaceri.
in al doilea rand, planul de afaceri pentru o firma noua si mica se concentreaza pe taxare in ultimul rand. in rest, suna bine.
Mai multe coduri caen
Ioanaeu
Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)