avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua dețin un teren prin firma, in anul 2019 a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua dețin un teren prin firma, in anul 2019 a fost firma ...

Buna ziua dețin un teren prin firma,in anul 2019 a fost firma radiata din oficiu și eu am rămas cu datorie la ANAF fiind eșalonată pe 5 ani, aceasta datorie este trecută pe CNP la firma noua,com pot proceda să îmi fac transfer din firma radiata pe persoană fizică, deoarece doresc sa fac băiatului meu ulterior act vânzare cumpărare pe aceast teren

Alte discuții în legătură

Stoc de marfa la pfa radiat din oficiu de onrc ROMANLOREDAN ROMANLOREDAN Un PFA radiat din oficiu de catre ONRC la data de 18.03.2019 are stoc de marfa, ba mai mult a mai si vandut din stoc cateva zile pana a aflat de radiere. ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren de pe persoana fizica pe firma Constantin_Lucian Constantin_Lucian Buna ziua, Am o intrebare. As dori sa vand un teren de 1500 mp de pe persoana fizica pe firma care este tot pe numele meu si as vrea sa ca pretul sa fie de ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala radiata- creante pf anttonnio anttonnio buna ziua , pana in 2009 am detinut o firma care ulterior in 2010 a fost radiata . din urma acestei societati am ramas cu datorii care in urma unui proces ... (vezi toată discuția)