avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua,fostul meu soț, cu care între timp m-am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua,fostul meu soț, cu care între timp m-am împăcat, ...

Bună ziua,fostul meu soț, care între timp ne-am împăcat, în acte încă suntem divorțați, lucrează de câțiva ani în Danemarca, avem un copil de 7 ani,are acte,adresa tot ce trebuie sa fie legal,ne-am hotărât ca cel mai bine e sa plecam în Danemarca definitiv,acum problema este ca nu știm cam cum ar trebui procedat,ce acte e nevoie,sa vorbească cu cei de a comuna?în principiu ce trebuie făcut pentru a fi în conformitate cu legea de acolo
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:59, 27 Februarie 2023
Interesati-va acolo, în Danemarca, de ce fel de documente din România aveți nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drpturile mamei divortate cu un copil pentru emigrare Corinas Corinas Buna ziua, Sunt divortata de 10 ani si am un baiat de 11 ani. Vreau sa emigrez impreuna cu baiatul meu si nu stiu cum trebuie sa procedez. Am nevoie si de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare minor, acordare paternitate nistorica nistorica Buna ziua, Am o intrebare putin mai delicata care suna cam asa: Dintr-o relatie extraconjugala a rezultat un minor, mama era casatorita cand s-a nascut, ... (vezi toată discuția)
Motiv de abandon? radu1982 radu1982 buna ziua ma numesc radu si am o problema sunt divortat de 7 lunii eu sunt in italia la munca iar fosta mea sotie este in romania si are in grija fiul nostru ... (vezi toată discuția)