avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata contract de prestări servicii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata contract de prestări servicii

Buna ziua!
Ma numesc Catalin Ilie si sunt contabil la o firma de traduceri, iar administratorul a incheiat un contract de prestari servicii cu 3 persoane fizice, persoane care sa se ocupe de gresie, faianta, zugravit.
Eu trebuie sa platesc salariile oamenilor (zugravilor) prin casierie.
Am si eu cateva intrebari:
- Stiu ca plafonul de plati prin casa este de 5.000 lei dar pentru salarii nu se poate depasi acest plafon?
_Ce model de Stat de Salarii trebuie sa completez si care sunt impozitele si taxele care trebuie sa le stopez la sursa?
- Impozitul de 10%pentru salarii trebuie declarat si platit in D100 dar daca ma puteti ajuta cu codul impozitului in D100?
Multumesc Anticipat!
Ultima modificare: Luni, 27 Februarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plafon maxim plati prin casierie euroguadasol euroguadasol Va rog sa imi spuneti daca mai exista acel plafon maxim de 5000 de lei de plati prin casierie catre furnizori. Vreau sa stiu exact ce spune legea. cat am voie ... (vezi toată discuția)
Efectuarea unei lucrari de amenajari de catre o firma romaneasca intr-o tara ue niivan niivan Suntem o firma de amenajari(o echipa de zugravi legala - 4 angajati) si am gasit o lucrare in FRANTA - amenajarea unui apartament(gresie, faianta, vopsitorii) ... (vezi toată discuția)
Azi am primit o scrisoare de la anaf cu ca am de plata 2280 lei. camelian camelian Azi am primit o scrisoare de la anaf cu ca am de plata 2280 lei pt ca in anul 2018 am realizat venituri egale cu 12 salarii minime brute pe tara. In 2018 eu am ... (vezi toată discuția)