avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Efectuarea unei lucrari de amenajari de catre o firma ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Efectuarea unei lucrari de amenajari de catre o firma romaneasca intr-o tara UE

Suntem o firma de amenajari(o echipa de zugravi legala - 4 angajati) si am gasit o lucrare in FRANTA - amenajarea unui apartament(gresie, faianta, vopsitorii) al carui proprietar este un cetatean roman. Durata lucrarilor ar fi 1-2 luni; daca nu avem certificatul E101, nu este suficient contractul de prestari servicii cu proprietarul si copiile contractelor individuale de munca ale noastre?; plata manoperei se va face intre 2 banci romanesti; singura diferenta este ca amplasamentul de lucru este in alta tara; ce riscam daca un vecin reclama si vin autoritatile franceze in control ? trebiue sa platim taxe pe salariul minim pe economie al lor ? ; am auzit ca trebuie sa ne dublam personalul(sa ne clonam) pt a ramane jumatate in tara? cum este mai simplu?. Multumim anticipat pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Zugraveala executata foarte prost c0stel c0stel Buna ziua am si eu o problema cu asociatia de locatari unde lucuiesc - mai exact cu cei care administraza blocul . Povestea suna cam asa : S-au strans ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu materiale pentru amenajare sediu turcalexandra turcalexandra Am achizitionat materiale pentru amenajarea sesiului gen vopsea, gresie, faianta, obiecte sanitare Cum este corect sa inregistrez in contabilitate aceste ... (vezi toată discuția)
Contract colaborare asociatie de proprietari cu pf neautorizata stefan_sa stefan_sa Buna ziua, Conform legislatiei in vigoare, poate fi contractata o persoana fizica neautorizata sa presteze servicii de renovare (montaj gresie/faianta, ... (vezi toată discuția)