avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contract colaborare asociatie de proprietari cu pf ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contract colaborare asociatie de proprietari cu pf neautorizata

Buna ziua,
Conform legislatiei in vigoare, poate fi contractata o persoana fizica neautorizata sa presteze servicii de renovare (montaj gresie/faianta, zugravit, etc) pentru o asociatie de proprietari?
Sau care ar fi alta solutie, in afara de angajarea persoanei respective sau de crearea unei PFA?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Bloc Expert , Administrator imobile 20:12, 22 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca respectivele lucrari pe care le faceti pot fi prinse intr-un singur contract, cu o durata limitata si care sa nu fie repetat pentru a nu capata valente de munca repetitiva, puteti face o conventie civila, Se platesc contributiile catre buget si evidentiaza in declaratiile fiscale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila standan54 standan54 Este valabila conventia civila pentru Asociatiile de proprietari? (vezi toată discuția)
Renovare/amenajare garsoniera in regim propriu Michaela2014 Michaela2014 Buna ziua, 1) Se poate renova un apartament in regim propriu? daca dacare este baza legala? Exista vreo limitare vis a vis de persoana care executa fizic ... (vezi toată discuția)
Renovare integrala apartament 2 camere (schimbat usi, ferestre, faianta, instalatii sanitare, etc.) latrech latrech Buna ziua, As dori sa aflu parerile dvs in ce privesc obligatiile proprietarului vizavi de Asociatie/Administratie in cazul programarii/efectuarii unei ... (vezi toată discuția)