avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... La data de 29 mai 2023 imi expira perioada de somaj. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

La data de 29 mai 2023 imi expira perioada de somaj. ...

Buna ziua ! La data de 29 mai 2023 imi expira perioada de somaj. . Mai pot beneficia de asigurare de sanatate apoi si pe ce perioada, eventual prevedere legala in acest sens. Multumesc !Daniel Cucu- Focsani
Ultima modificare: Joi, 2 Martie 2023
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:36, 27 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru categoriile de persoane asigurate fără plata contribuției prevăzute la art. 224 alin. (1) din Legea 95/2006, in speta, persoanele care beneficiază de indemnizație de șomaj , calitatea de asigurat încetează în termen de 1 lună de la data la care persoanele nu se mai încadrează în aceste categorii de asigurați. (altfel spus, termen de 1 luna de la data incetarii paltii indemnizatiei de somaj)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal in somaj? MihaelaOP MihaelaOP Buna ziua! Sunt insarcinata in 4 luni si jumatate si firma la care lucrez se inchide in cateva zile. Daca intru in somaj am in continuare asigurare medicala? ... (vezi toată discuția)
Angajare somer BRANDY_B BRANDY_B Buna ziua.As dori sa va intreb cum se procedeaza in cazul in care o persoana care se afla in somaj de o luna sau doua este angajata.Angajatorul primeste o ... (vezi toată discuția)
Cass student crengutamirela crengutamirela Poate sa fie coasigurat o persoana de 27 ani (studenta anul 3) ca sa beneficieze de asigurari de sanatate? Sau care este modalitatea sa poata fi asigurata la ... (vezi toată discuția)