avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Declarație impunere mijloc transport. Am cumpărat ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Declarație impunere mijloc transport. Am cumpărat în urma ...

Declarație impunere mijloc transport.
Am cumpărat în urma cu un an o mașină pe care anul acesta am vândut o.
Am fost la primărie anul acesta sa o declar și în același timp sa o și scot din evidenta pentru a înmâna fiscalul noului proprietar.
De la taxe și impozite referentul m a informat ca nu se pot face operațiunile de impunere și scoatere, fiind necesar un termen de maxim 30 zile pentru impunere după care sa mai fac un drum sa depun cerere sa o scot pentru a elibera fiscalul noului proprietar ca acesta sa meargă la înmatriculări. Întrebare. Ce prevede codul fiscal în acest sens? În unele primarii se rezolva în max 30 minute iar în altele în 30 zile. Fiecare aplica legea după cum considera?
Cu stima!

Alte discuții în legătură

Impozit pe mijloace de transport bibibossu bibibossu Mi se solicita plata impozitului auto restant din 2008, luna 11, moment in care a fost vandut. Mentionez ca am solicitat in 2008 administratiei locale ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la impozit bibibossu bibibossu Mi se solicita plata impozitului auto restant din 2008, luna 11, moment in eu am vandut masina. Mentionez ca am solicitat in 2008 administratiei locale ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite auto elvis gosav elvis gosav Daca am vandut un auto acum ptr care am platit impozit ptr tot anul am dreptul de a recupera din taxe?sau daca am cuparat imediat alt auto sa fie transferata ... (vezi toată discuția)