avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua. Daca un produs, de ex: CEAI NEGRU CU AROMA ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua. Daca un produs, de ex: CEAI NEGRU CU AROMA DE PIERSICA ...

Buna ziua. Daca un produs, de ex: CEAI NEGRU CU AROMA DE PIERSICA - contine doar apa si aroma naturala si identic naturala din fructul respectiv (fara suc sau extract din acesta), poate sa contina imagini pe ambalaj cu piersica ? In functie de raspuns, exista undeva in legislatie despre asta ?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Lnregistrare reteta produse cosmetice handmade II67 II67 Buna ziua, va rog sa imi spuneti cum se poate inregistra o reteta de produs cosmetic natural ( sapunuri, lotiuni, sampon, creme diverse). Este o diferenta ... (vezi toată discuția)
Ce acte am nevoie? Baciu Andrei Sorin Baciu Andrei Sorin Buna ziua!....A dori si eu sa stiu de ce acte si aprobari as avea nevoie pt inregistrare unui produs. produsul este un concentrat energic (afrodisiac) care ... (vezi toată discuția)
Ciocolata ambalata topita la soare trandafir2 trandafir2 Buna ziua, Ciocolata ambalata topita la soare sau la caldura (de exemplu in auto), care ulterior este bagata la frigider pentru a putea fi deschis ambalajul, ... (vezi toată discuția)