avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce acte am nevoie?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce acte am nevoie?

Buna ziua!....A dori si eu sa stiu de ce acte si aprobari as avea nevoie pt inregistrare unui produs. produsul este un concentrat energic
(afrodisiac) care sa se dizolve in orice bautura...suc, apa, vin, etc.....Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters109653 , utilizator 23:06, 14 Martie 2010
Ma gandesc ca, fiind un produs alimentar, avizele tin de Directia Agricola .

maran corina
Ultima modificare: Duminică, 14 Martie 2010
ContSters109653, utilizator
contine cofeina, taurina si un extract dintr-o planta afrodisiaca. (si unde ar trebuie sa intreb limitele legale pt aceste subst)
Ultima modificare: Duminică, 14 Martie 2010
Baciu Andrei Sorin, utilizator
:D
La Directia Agricola...:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Producerea unui produs alimentar. unicorn19 unicorn19 Buna ziua, As dori sa stiu ce avize, aprobari, autorizatii,etc. imi trebuiesc pentru producerea unui produs alimentar care sa aiba in compozitia sa inclusiv ... (vezi toată discuția)
Scoaterea unui teren din circuitul agricol ContSters57637 ContSters57637 Stie cineva cat dureaza scoaterea unui teren din circuitul agricol si care sunt pasii de urmat? Multumesc anticipat si astept cu interes un raspuns de la voi. (vezi toată discuția)
Sorin olariu stelarman stelarman sorin olariu ,un epigramist dintr-o generatie mai noua dar la fel de talentata.dovada aici INTEROGATORIU M-au dus aseara la Chestura Ca scriu umor ... (vezi toată discuția)