avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hartuire morala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hartuire morala

Buna ziua,
Pot sa dovedesc cu inregistrari audio hartuirea morala la locul de munca ?
Acestea contin discutii jignitoare si defaimatoare la adresa mea,intre seful direct si colegii si/sau subalterni.
Situatia dureaza de cca,1 an,intre timp colegii s-au schimbat(sunt altii) dar seful direct a continuat cu defaimarea din prima zi a schimbarilor,

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:23, 28 Februarie 2023
Cum poate dovedi un salariat hărțuirea morală la locul de muncă?
www.avocatnet.ro/articol_555...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jignit la locul de munca Madalin196 Madalin196 Jignit la locul de munca.... Buna seara! Am o problema la locul de munca ,șefa mea are covid și în locul ei a lăsat un coleg de munca ,el este tehnician pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce pot face daca o colega de la serviciu ma jigneste ... Cri2005 Cri2005 Buna ziua ,ce pot face daca o colega de la serviciu ma jigneste ,ma injura ,a sarit la mine ca ma loveste si cu alte colege face acelasi lucru,am vorbit cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, de curând am ocupat un post prin concurs într-o ... Florina2023 Florina2023 Bună ziua, Sun angajat într-o instituție de stat. Problema este legata de superiorul acestei instituții, persoana care se comporta urât, ma ... (vezi toată discuția)