avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozit de plătit din declaratia unica
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozit de plătit din declaratia unica

Buna! Am o intrebare destul de simpla zic eu, insa fiind la inceput, am nevoie de un raspuns clar. Impozitul din declaratia unica estimativa de anul trecut este de 415 lei, atat imi apare si pe ghiseul.ro ca datorez, insa eu am realizat venituri mai mari, ma incadrez in cei 10% impozit, insa e o suma mai mare de platit. Intrebarea este... platesc suma pe care eu stiu ca o datorez si pe cei 415 ii ignor sau ce e de facut? Multumesc mult!
Ultima modificare: Luni, 27 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:23, 27 Februarie 2023
Veți depune acum in 2023 mai întâi declaratia unica care în prima parte cuprinde rezultatul efectiv realizat la închiderea anului 2022 și va rezulta noul impozit pe venit pe care-l veți plăti, fără sa mai țineți cont de cel rezultat din valorile estimate din declaratia depusa în 2022.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare declaratie unica cu venit din inchirieri bogdan.balasa bogdan.balasa Buna ziua! Am o problema si nu stiu cum as putea sa o rezolv..in luna mai anul acesta am completat declaratia unica pentru declarare venituri din chirii si am ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica pe 2023 Alo2016 Alo2016 In Declaratia Unica pe 2023, daca venitul efectiv realizat in 2022 este practic acelasi cu cel estimat prin Declaratia Unica depusa pe 2022, pot sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Bonificatie impozit pe venit Marian Hainagiu Marian Hainagiu Bună ziua, Cum as putea beneficia de bonificatia de 10% din impozitul pe venit aferent anului 2019, in conditiile in care: -am depus declaratia unica cu ... (vezi toată discuția)