avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua. În cât timp se poate pronunța instanța ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua. În cât timp se poate pronunța instanța asupra ...

Bună ziua. În cât timp se poate pronunța instanța asupra unei cereri de chemare în judecată?
in functie de obiect, de instanta si de localitate, in cateva luni sau in 2, 3 ani.
Nu se poate decât aproxima, depinde de obiect,instanta,volumul de munca al instantei respective,nr părților,dacă se administrează expertize etc.
Mulțumesc!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu se poate decât aproxima, depinde de obiect,instanta,volumul de munca al instantei respective,nr părților,dacă se administrează expertize etc.

Bună ziua. Cerea de chemare în judecată a fost depusa în iulie 2022.In octombrie mi s a cerut sa plătesc o taxă judiciară de timbru, pe care am plătit o și depus o la dosar și de atunci nimic. Cum mă pot interesa de stadiul chemării în judecată?

davidandi2201 a scris:

Mulțumesc!

davidandi2201 a scris:

Bună ziua. Cerea de chemare în judecată a fost depusa în iulie 2022.In octombrie mi s a cerut sa plătesc o taxă judiciară de timbru, pe care am plătit o și depus o la dosar și de atunci nimic. Cum mă pot interesa de stadiul chemării în judecată? Am verificat statusul dosarului și scrie asa:Termene de judecată
Cauza se află în etapa procedurii prealabile primului termen de judecată.

davidandi2201 a scris:

Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala ContSters264774 ContSters264774 In cadru unei chemari in judecata pentru reintegrare in spatiu pe cale de ordonanta presedintiala , daca scot in relief faptul ca nu am unde locui , am sorti ... (vezi toată discuția)
Au trecut 40 de zile de la completarea cererii ºi nu am primit nimic de la instanþã. pot studia dosarul în arhivã? StefanescuGabriel StefanescuGabriel Buna ziua! Am depus un dosar pentru pensie de intretinere. Dupa aproximativ o saptamana, am primit o instiitare precum nu corespund articolele din codul civil ... (vezi toată discuția)
Dupa pronuntare ce urmeaza ? azi112010 azi112010 As avea si eu urmatoarele intrebari: - cum aflu ce se dispune la pronuntare (ni s-a spus ca in 5 zile) ? - dupa pronuntare, in cazul in care ceva nu este ... (vezi toată discuția)