avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ordonanta presedintiala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ordonanta presedintiala

In cadru unei chemari in judecata pentru reintegrare in spatiu pe cale de ordonanta presedintiala , daca scot in relief faptul ca nu am unde locui , am sorti de izbinda sa ma reintegreze / eu nu am locuit acolo , am o cota de 1/2 si nu ma lasa . Si instanta da solutia pe loc sau cum ?
Cel mai recent răspuns: ContSters264774 , utilizator 15:56, 18 Noiembrie 2012
Intotdeauna cand se incepe un proces, sansele de reusita ale fiecarei parti sunt 50-50%... acum depinde de probele ce se administreaza de fiecare parte, astfel incat sa se incline balanta 100% in favoarea unei parti sau a alteia.
intrebarea era daca la ordonanta presedintiala se da hotarirea pe loc ...???
Stimată doamnă,

Dacă instanța rămâne în pronunțare, puteți găsi soluția a doua zi, la condică - aflată în arhiva instanței unde v-ați judecat.

Cu stimă.
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2012
andreigrigoriu, moderator
Am cistigat . Saptamina viitoare se pune in aplicare cu executorul judecatoresc , politie , etc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare imobiliara katalin32 katalin32 istoria incepe in 1997 cand batrana face act de intretinere nepotului pe 1000m2 vreau sa spun ca avea 3322m2 pe ACT DE MOSTENITOR IN 1998 face act de donatie ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii de urmat dupa o hotarare partinitoare la curtea de apel ? george57 george57 Pentru a va face o imagine despre speta de fond si a ma putea ajuta, va descriu pe scurt cele mentionate in contestatia de concediere abuziva. Inainte de a ma ... (vezi toată discuția)
Ordonanța președințială în timpul apelului cristian damian cristian damian În condițiile în care partea adversă a făcut apel pentru procesul de divorț, iar eu am custodia copilului pot cere o ordonanță ... (vezi toată discuția)