avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, am o situatie care nu prea imi da pace. Am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, am o situatie care nu prea imi da pace. Am facut testul ...

Buna ziua, am o situatie care nu prea imi da pace. Am facut testul de paternitate pt un copil si retultatul a iesit pozitiv, toate bune si frumoase Pana acum. Insa cand am vrut sa vad si eu testul de paternitate cu ochii mei mi sa spus ca Acesta a disparut de la dosar... nu mai exista. Sa cred mama si avocatul pe cuvant? Exista posibilitatea ca mama sa fi avut acces la test inainte ca rezultatul acestuia sa se spuna in instanta ? Imi e teama ca a modificat rezultatul... iar daca eu sunt doar paranoic de ce nu se mai afla la dosar? E normal? As fi vrut sa il vad cu ochii mei si sa ii verific din nou autenticitatea (am multe motive sa fac asta) rog raspuns. Multumesc!
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acel test a ajuns la dosar, in baza lui, instanta s-a pronuntat, dupa mine nu mai puteti sa va judecati pe acelasi subiect.
daca aveti suspiciuni, faceti plangere penala, vb cu avocatul dvs.
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2023
gi-jane2, moderator
Da, asa cum am spus am mai multe motive sa fiu suspicios. Eu sper sa ma insel dar am nevoie sa fiu sigur 100% . Intrebarea mea exacta era daca mama copilului ar fi avut acces la testul de la dosar cu ajutorul avocatului sau fara inaintea pronuntarii definitive (banuiesc ca testul se afla la dosar in momentul pronuntarii) eu nu am putut sa fiu prezent. Daca a modificat testul voi afla mai devreme sau mai tarziu. Multumesc inca o data. Pace in suflet.
8 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
cand veti avea copilul in vizita ii puteti face un test neoficial.
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Testul l-ați făcut la o clinică. Solicitați de la clinică un exemplar după rezultat. Simplu. Rezultatul testului se comunică la instanța care a admis proba cu testul ADN, nu la avocat.
Ultima modificare: Joi, 2 Martie 2023
Ioan Viorel Danciu, Mediator
7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Totuși, până la urmă, ați vazut sau n-ați văzut dosarul, de mai întrebați la ce registratură să mergeți ca să-l vedeți?

Mergeți de fapt la arhiva instanței care a judecat fondul și cereți să vedeți dosarul. De asemenea, buletinul de analiză cu serie și număr ar trebui să fie menționat în motivarea hotărârii judecătorești (ca să obțineți un eventual duplicat). Și,.vorba cuiva de mai devreme, dacă aveti suspiciuni întemeiate, faceți plângere penală.

Alte discuții în legătură

Tagada paternitatii (multumim anticipat) tavipanciu tavipanciu buna seara.avem si noi o problema.dupa cum spune titlul , avem un copil (nascut in timpul casatoriei sotiei) si nu stim exact cum sa procedam pas-cu-pas pentru ... (vezi toată discuția)
Lamurire-tagada paternitate KARINA73 KARINA73 Buna ziua, in urma unui proces de tagada a paternitatii s-a obtinut efectuarea testului ADN. Testul s-a efectuat, insa daca urmatorului proces este abia ... (vezi toată discuția)
Paternitate misup misup Buna ziua. Am un baietel de 1 an si 4 luni cu o doamna,care acum ceva vreme a divortat de sot.Pe certificatul de nastere a baietelului este trecut fostul ... (vezi toată discuția)