avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, am o situatie care nu prea imi da pace. Am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, am o situatie care nu prea imi da pace. Am facut testul ...

Buna ziua, am o situatie care nu prea imi da pace. Am facut testul de paternitate pt un copil si retultatul a iesit pozitiv, toate bune si frumoase Pana acum. Insa cand am vrut sa vad si eu testul de paternitate cu ochii mei mi sa spus ca Acesta a disparut de la dosar... nu mai exista. Sa cred mama si avocatul pe cuvant? Exista posibilitatea ca mama sa fi avut acces la test inainte ca rezultatul acestuia sa se spuna in instanta ? Imi e teama ca a modificat rezultatul... iar daca eu sunt doar paranoic de ce nu se mai afla la dosar? E normal? As fi vrut sa il vad cu ochii mei si sa ii verific din nou autenticitatea (am multe motive sa fac asta) rog raspuns. Multumesc!
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
dar cand am vrut sa verific a doua oara

nu v-ati lamurit din prima ?
cati ani are copilul ?
dati detalii despre proces.
Apasati pe raspunde, nu pe citeaza!
Eu personal nu am vazut testul niciodata, mi-a spus doar avocatul prin telefon ca testul e pozitiv, copilul are 4 ani deja timp in care eu i-am platit pensie alimentara. Am spus unul dintre motive in mesajul anterior de ce sunt suspicios, altul ar fi ca mi-a spus chiar mama ca nu e al meu, inclusiv membrii familiei ei. De 5 luni nu mai platesc pensie alimentara si nici mama nu a mai vrut ajutorul meu pt ca mi-a spus ca nu e al meu... adica avea sens pt mine..., acum stie ca am o situatie materiala mai buna si vrea banii din urma spunand ca acum este al meu. Sunt derutat, nu stiu ce sa mai cred... vreau sa vad testul cu ochii mei sa merg la clinica unde l-am facut sa ma asigur ca nu e modificat. Stiu, suna ciudat dar nu stiu ce altceva sa fac pt moment. La registratura unde sa merg mai exact sa verific daca testul se afla la dosar? Procesul a avut loc in Bucuresti. Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
mi-a spus doar avocatul

Avocatul dvs ?
Da

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu o situație... ciudata/suspectă. În trecut ... Marius37389 Marius37389 Bună ziua, am și eu o situație... ciudata/suspectă. În trecut m-am judecat cu mama copilului meu în vederea stabilirii domiciliului și a paternității ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, ma confrunt cu o situație ciudata, în urma 6 ani ... AlexandruMarius88 AlexandruMarius88 Bună ziua, ma confrunt cu o situație ciudata, în urma 6 ani am făcut prin instanta test de paternitate copilului (copilul e recunoscut) instanta sa ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii (multumim anticipat) tavipanciu tavipanciu buna seara.avem si noi o problema.dupa cum spune titlul , avem un copil (nascut in timpul casatoriei sotiei) si nu stim exact cum sa procedam pas-cu-pas pentru ... (vezi toată discuția)