avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua! Mi-a fost timisa de catre pimarie o decizie ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua! Mi-a fost timisa de catre pimarie o decizie de impunere ...

Buna ziua! Mi-a fost timisa de catre pimarie o decizie de impunere pe care eu n-am primit-o nefiind acasa cand a venit postasul. Decizia s-a intors la primarie si eu am luat cunostinta de ea abia dupa 4 luni din intamplare pentu ca a fost retrimisa pe adresa tatalui meu. Am depus contestatie dar ei spun ca nu se ia in considerare deoarece au facut un anunt colectiv de comunicare prin publicitate! Cum este posibil asa ceva? Deci daca ei au publicat aceata decizie intr-un loc unde eu habar nu am sa nu am cum sa vad acest comunicat nu mai am dreptul dea contesta?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 15:39, 28 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă ați depus contestație, primăria trebuia să vă răspundă. În situația în care ați primit un răspuns nefavorabil sau pur și simplu nu v-au răspuns, vă adresați instanței de judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recomandata posta Marian Hodorog Marian Hodorog in urma cu un an am primit o amenda in posta ( amenda de la CNADNR pentru rovinieta ) amenda a fost lasat de postas in posta fara a-mi aduce la cunostinta ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu fara nicio instiintare prealabila???? adria_bd adria_bd Buna ziua, As dori un sfat in urmatoarea chestiune: pe 6.01.2010 am primit un plic recomandat de la Administratia Finantelor Publice Brasov, in interior se ... (vezi toată discuția)
Reevaluare imobil justice2004 justice2004 Am avut un imobil care a fost demolat in perioada comunista. cf. legii 10 am revendicat val. imobilului iar suma oferita de catre Primarie a fost f. mica ... (vezi toată discuția)