avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... factura vodafon
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

factura vodafon

Am primit de la Sc Factoring SRL o somatie de plata privind un contract Vodafon care expira in decembrie 2007 si aveam o suma de plata sub 100 ron cu care nu am fost de acord intrucat eu am sunat sa-mi intrerupa contractul si sa platec diferenta din punctele pe care le aveam. I decembrie o somatie de plata de 900 ron iar acum in 24 ianuarie2010 am primit alta somatie cu un debit de 1005 ron pe care trebuie sao achit pana pe 21/01/2010.cum trebuie sa procedez ca nu am posibilitaea sa platesc atatia bani si ei imipun penalitati in continuare.
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 17:38, 24 Ianuarie 2010
exista posibilitatea ca dataria sa se fii prescris deja, insa daca un " binevoitor" a platit in locul dvs. ... :sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pt datorie la firma telefonie denisaionescu22 denisaionescu22 Bună ziua, Am o problemă stresantă și vă cer ajutorul. Povestea stă cam așa: În anul 2007 am încetat colaborarea cu vodafone și nu am ... (vezi toată discuția)
Top factoring - recuperare creante 2004-2010 bianca1 bianca1 Buna ziua, in urma cu ceva timp am primit un telefon de la top factoring prin care mi s-a adus la cunostinta ca am o datorie la vodafon. Pe un ton civilizat am ... (vezi toată discuția)
Am si eu o problema cu o firma de recuperari creante laura_fitze laura_fitze am om problema acum vreo 4 ani am avut un abonament la conex am intarziat cu plata lui circa luni dupa care lam platit si ei mi lau inchis pe motiv de ... (vezi toată discuția)