avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am vazut recent ca din luna martie se aplica o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am vazut recent ca din luna martie se aplica o majorare ...

Buna ziua,
Am vazut recent ca din luna martie se aplica o majorare a indemnizatiei minime pt cresterea copilului.Intrebarea mea este daca beneficiez de o indemnizatie putin mai mare decat cea minima(1530 lei)mi se aplica vreo majorare sau ramane aceeasi dupa 1 martie?Multumesc pt eventualele ras
Ultima modificare: Joi, 2 Martie 2023
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:34, 1 Martie 2023
Daca indemnizatia primita este mai mare decat indemnizatia minima, atucni veti primi acea indemnizatie ... daca este sub , atunci se va majora la valoarea indemnizatiei minime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorarea punctului de pensie și pensia minima de 520 lei CYBORG CYBORG Buna seara! O doamna de la Casa de Pensii din Bucuresti spunea la televizor ca chiar daca creste punctual de pensie, pensia minima de 400 lei nu va ... (vezi toată discuția)
Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul 1 ... Costică79 Costică79 Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul1 .As dori sa știu câți bani voi primi în ianuarie 2025 (vezi toată discuția)
Majorare a punctului de pensie CYBORG CYBORG Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti. Dupa legea pensiilor ce asteapta sa fie promulgata de presedinte, persoanele care in viitor vor fi considerate ... (vezi toată discuția)