avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept civil_ mosteniri, drept de proprietate si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept civil_ mosteniri, drept de proprietate si altele. Buna ziua! Am facut succesiune ...

Intrebare referitoare la succesiune. Buna ziua! Am facut succesiune dupa tatal meu acum 8 ani si am ramas cu mama mostenitoare pe bunurile pe care le avea. Vreau sa va intreb: dupa mama mai trebuie sa fac succesiune? SPECIFIC CA SUNT SINGURA MOSTENITOARE. Va multumesc anticipat si astept raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:08, 28 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.
Nu are importanta ca sunteți unica moștenitoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine are dreptul la masa succesorala? gioarsa gioarsa Buna ziua, Incerc sa aflu daca legal sunt singurul indreptatit sa am pretentii legale la bunurile ramase in in urma bunicii mele. Este vorba de bunica ... (vezi toată discuția)
Proprietar dupa renuntarea la succesiune ninasave ninasave La dezbaterea succesiunii dupa tatal meu am renuntat la tot in favoarea mamei mele ,fiind unicul copil Ce acte trebuie sa faca mama ca eu sa devin proprietar ... (vezi toată discuția)
Succesiune unul din parinti livia234 livia234 Buna ziua! Am o problema legata de succesiunea unuia din parinti! Totul a inceput acum 6 ani dupa moartea tatalui meu cand mama impreuna cu surorile mele au ... (vezi toată discuția)