avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Este obligatoriu sa semnam un act ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Este obligatoriu sa semnam un act adițional la.contractul ...

Bună seara! Este obligatoriu sa semnam un act adițional la.contractul de munca( regulamentul intern) legat de realizarea targetului, în situația când acest act adițional duce la desfacea contractului de munca dacă nu se realizează targetul( pe care l-a ridicat foarte mult devenind aproape nerealizăril decât la lunile cu sarbatori)?!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:21, 1 Martie 2023
Nu sunteti obligat sa semnati ceva impotriva vointei dvs.. dar, problema targetului poate fi solutionata si fara acordul dvs ... in regulamnetul intern sau o decizie a conducerii adusa la cunostinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament intern - luare la cunostinta hajnyci hajnyci Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti daca exista o prevedere legala conform careia Regulamentul Intern trebuie sa fie luat la cunostinta prin semnatura de catre ... (vezi toată discuția)
Regulament intern 2011- intocmire nicoletacristina nicoletacristina Buna ziua. Sunt asistent manager la o firma si trebuie sa intocmesc regulamentul intern al firmei. Problema mea este ca nu am mai facut acest lucru pana acum. ... (vezi toată discuția)
Drept angajat - refuz semnare regulament intern nmar nmar Am semnat la angajare ca am luat la cunostinta de regulamentul intern. Dupa o perioada au adus modificari semnificative, printre care: \"angajatorul are ... (vezi toată discuția)