avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna seara, cum pot face o cerere catre politie de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna seara, cum pot face o cerere catre politie de conexare a ...

Buna seara, cum pot face o cerere catre politie de conexare a plangerilor, proceselor verbale intocmite prin 112 catre un dosar din instanta?
Cel mai recent răspuns: Tradare , utilizator 11:34, 9 Martie 2023
Solicitati in instanta proba respectiva,urmand ca instanta sa dispuna autoritatii sa comunice documentele necesare
Cum o solicit daca nu am termen? Fac o cerere? Vreau sa adaug la dosar cat mai e in lucru, inainte de stabilirea apelului

ynocentta a scris:

Solicitati in instanta proba respectiva,urmand ca instanta sa dispuna autoritatii sa comunice documentele necesare

Ultima modificare: Miercuri, 1 Martie 2023
Tradare, utilizator
Daca fac o cerere catre politie de inaintare spre informare judecatorie?

Tradare a scris:

Cum o solicit daca nu am termen? Fac o cerere? Vreau sa adaug la dosar cat mai e in lucru, inainte de stabilirea apelului

ynocentta a scris:

la apel nu mai solicitati probe noi, iar acum nu aveti cui si ce solicita.
Reclamanta a facut o plangere la politie si a conexat-o la dosar impreuna cu procesul verbal de la interventia 112 solicitata de mine. As dori sa fac si eu acelasi lucru, pot cere politiei inaintarea aceasta?

gi-jane2 a scris:

la apel nu mai solicitati probe noi, iar acum nu aveti cui si ce solicita.

Alte discuții în legătură

Conexare dosare litigiu munca aidu aidu Intentionez sa trimit o cerere de conexare a dosarului privind contestarea deciziei de concediere, la dosarul privind drepturile banesti. Cel mai bun moment ... (vezi toată discuția)
Abuz de putere, loviri, jigniri, amenințări din partea poliției locale. cum pot obține daune morale pentru ce mi s-a întâmplat? Gioni2021 Gioni2021 Salutare! Mă poate ajuta cineva cu un sfat ? Intenționez să dau în judecată Poliția Locală si Serviciul 112 si să cer daune morale imense.(Cu ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de inaintare AurelOlteanu AurelOlteanu Buna ziua, Prietenei mele i a fost suspendat permisul si a primit si 10 puncte de penalizare, insumand 1450 lei. Ambele sanctiuni au fost scrise pe acelasi ... (vezi toată discuția)