Banii se strang inainte, trebuie platit un avans, platesc lucrarea pe etape, la sfarsit... in functie de cum s-au inteles si au stipulat in contract si nu pot sta, spre exemplu, pentru fiecare etapa sau la sfarsitul lucrarii sa stranga banii de la dvs... nu sta firma dupa dvs. ca nu aveti bani luna asta sa platiti s.a.m.d....
Ce ati putea face dvs., daca va pricepeti* ( sau cineva care stie...) este sa vedeti daca metoda, ce va ofera firma, este ok din punct de vedere cost- beneficiu sau exista o metoda mai buna la un cost apropiat...
Spre exemplu... dumnealor va ofera 5 ani garantie la aceasta medoda de lucru si materiale dar poate exista un alt tip de bitum si carton la un pret putin mai mare dar aveti o perioada de garantie la ele de 10 ani, sa zicem... si eu as opta pentru varianta asta, chiar daca acum in loc sa platesc 500 lei partea mea as plati 750 lei dar as avea o garantie de 10 ani...
Myky_mimi82 a scris:
Lucrarea este făcută de data asta de o firmă autorizată care a făcut o estimare la un preț care include 4 mm de bitum și carton cu garanția de 5 ani atât.Mie nu mi se pare corect .Dar mai ales că ne obligă să punem banii înainte de a vedea finalizată lucrarea.