avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare temporara activitate SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare temporara activitate SRL

As dori sa stiu daca o societate dispune ca mijloc fix un autoturism pt. transport persoane iar societatea isi suspenda temporar activitatea pentru 2,5 ani ce se intampla cu autoturismul ?
Poate fi folosit pe durata suspendarii dar fara nici o decontare a cheltuielilor ? Mi se pare normal sa fie asa pt. ca societatea, chiar daca are activitatea temporar suspendata, ea exista si isi poate relua oricand activitatea.
Imi puteti spune daca este asa sau nu ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 22:53, 24 Ianuarie 2010
Intr-adevar autoturismul poate fi folosit pe perioada suspendarii activitati SC insa cheltuielile cu acesta nu pot fi decontate in contul firmei.
Poate fi folosit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare temporara activitate srl adavidoviciu adavidoviciu As dori sa stiu daca o societate dispune ca mijloc fix un autoturism pt. transport persoane iar societatea isi suspenda temporar activitatea pentru 2,5 ani ce ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile in perioada de suspendare maria2010 maria2010 Daca in perioada de suspendare se reziliaza un contract de leasing financiar pe motivul neplatii leasingului iar societatea de leasing preia bunul, cand se ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma ile@n@ ile@n@ Am o mare nelamurire . Nu inteleg de ce suspenda lumea activitatea firmelor deoarece in perioada suspendarii venitul fiind 0 , este supus impozitarii minime. ... (vezi toată discuția)