avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot face o acțiune oblica cu obligatia de a face ? Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot face o acțiune oblica cu obligatia de a face ? Am o promisiune ...

Pot face o acțiune oblica cu obligatia de a face ? Am o promisiune sinalagmatica bilaterala de vânzare însă proprietatea nu aparține vânzătorului acesta însă are un contract de prestări servicii cu o alta persoana terta în schimbul acestui imobil. Doresc sa fac o acțiune oblica pentru a obține acest imobil. E posibil? Vânzătorul a făcut lucrările din contract însă sta în pasivitate iar eu am dat banii în întregime pentru acest imobil

Alte discuții în legătură

Scurt si la obiect. oprire utilitati, evacuare, obtinere despagubiri silentkiller silentkiller Buna ziua. Scurt si la obiect. In calitate de antreprenor am facut un contract de colaborare cu un subantreprenor. Prin acest contract subantreprenorul se ... (vezi toată discuția)
Anulare si reemitere antecontract de vanzare cumparare teren PRONET PRONET Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri vis a vis de efectele ce le produce un antecontract. Le mentionez mai jos si va multumesc anticipat pt orice ... (vezi toată discuția)
Precontract de vanzare-cumparare Vlad2013 Vlad2013 Buna ziua , Doresc sa vand o casa. Cumparatorul imi va achita doar o parte din suma totala. De aceea,ne-am hotarat sa facem un precontract de ... (vezi toată discuția)