avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca o persoana a fost bolnava si internata ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca o persoana a fost bolnava si internata ...

Va salut cu mult respect:
Daca o persoana a fost bolnava si internata cu TBC urmind in continuare tratament, primesste de la stat o indemnizatie lunara, si in aceasta perioada se angajeaza la un loc de munca, Mai primeste aceasta indemnizatie ? Pe ce perioada se primeste aceasta indemnizatie de la stat ? Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 2 Martie 2023
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 11:23, 2 Martie 2023
La ce indemnizatie va referiti, concediul medical?
Indemnizatia se primeste pana la vindecarea completa.Pana atunci nu puteti lucra in colectivitate.
Articolul 13
(1) Dreptul la indemnizația lunară de hrană încetează în următoarele situații:
a) la data la care pacientul a fost declarat vindecat de tuberculoză de către medicul curant;

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta concediu medical mai mult de 90 de zile rusualexandra rusualexandra Am un salariat care in 15 iulie face 90 zile concediu medical, a fost operat si are in continuare medical. Pana acum a avut cod 01 acum vine cu cod 14 a fost ... (vezi toată discuția)
Concediu medical artroscopie alexm91 alexm91 Buna seara In data de 08.09.2014 am suferit o artroscopie la genunchi dupa o ruptura de menisc.Medicul care m-a operat mi-a spus ca imi poate da maxim 5 ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu medical miky2014 miky2014 In perioada 15 ian - 25 febr 2014 am beneficiat de CM, datorita unei interventii chirurgicale. In 4 decembrie 2014 am suferit o noua interventie chirurgicala ... (vezi toată discuția)