avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum se procedează după clasarea cauzei cu privire la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum se procedează după clasarea cauzei cu privire la infracțiunea ...

Cum se procedează după clasarea cauzei cu privire la infracțiunea de conducere sub influența substanțelor psihoactive . Care sunt demersurile , cum ajung înapoi in posesia permisului ?
Cu ordonanta de clasare si cu dovada fara drept de circulatie, mergeti la serviciul rutier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire permis de conducere dupa renuntarea la urmarirea penala pomutdaniel pomutdaniel Buna seara! Pe data de 08 august anul curent am fost oprit in trafic si testat cu alcooltest ce a rezultat 0.94. Am fost si mi s-au prelevat probe biologice ... (vezi toată discuția)
Permis reținut pe nedrept conf. art. 336 cp ''conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe''. cum îl pot recupera? TiberiuG1 TiberiuG1 Buna ziua. In data de 11.10.2017 am fost implicat intr un accident auto minor fara victime , la sosirea politiei rutiere am fost testat cu etilotestul ... (vezi toată discuția)
Accident alcoolemie - dovada circulatie Stefan.Stefan Stefan.Stefan Buna ziua, in data de 4 august 2014 am facut un accident cu urmare a mortii unei cabaline, pe sensul meu de mers am ocolit un caine si am intrat pe contrasens ... (vezi toată discuția)