Permis suspendat 60 zile neacordare prioritate pietoni. Art 111/1/c și 101/3/e
Buna ziua,
Mi s-au suspendat permisul pentru 60 de zile, am contestat în instanță, ieri a apărut dosarul cu Nr de înregistrare pe portal.just.ro
1. De unde ridic permisul (eu fiind din București) pipera sau udriste (brigada rutieră).
Pe site la brigada rutieră scrie așa: Restituiri permise de conducere în baza certificatelor de grefă (judecătorii) (Ghișeul 3):
Luni - Vineri 08.00 -16.30
Sâmbătă - Duminică și în zilele de sărbatoare legală 08.00 - 10.00
Documente necesare:
- act de identitate (original);
- dovada înregistrării plângerii (dovada înregistrării plângerii contravenţionale se realizează printr-un document emis de către instanţa de judecată sau printr-un extras din portalul instanţelor de judecată www.portal.just.ro);
- dovada înlocuitoare a P.C. (original).
2. Mă duc cu telefonul și le arat sau cum?
3. Amenda este bine sa o plătesc preventiv în cele 14 zile indiferent că am contestat că sa achit jumate? Am citit că dacă nu am câștig de cauza trebuie sa o plătesc integral.
4 Daca nu am câștig de cauză mai beneficiez de " reducerea pedepsei cu o treime" dând acel test.
Știu că poate par incoerentă sau dezordonata in idei dar inca "rumeg" ce s-a intamplat. O sa revin cu întrebări pe acest subiect.
latka
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
1.Sincer, nu știu, întrebați la poliție.
2. Faceți un print screen cu pagina unde apare dosarul de plângere contravențională pe portalul justiției. Să reiasă exact cine cu cine se judeca.
3.Ati înțeles bine, plătiți jumătate din minim acum.
4.Da, pentru că s-a suspendat, prin plângere executarea pedepsei. Examenul se dă în primele 20 de zile de suspendare, cererea se depune în primele 40, după trecerea testului.
Pt cine este nedumirit că și mine. Pt permis emis în București, suspendat în București se ridică de la brigada rutieră (Udriste), au program inclusiv sâmbătă și duminică.
Trebuie mers cu foaia printata de pe portal.just.ro, buletin (CI și dovada).
Vă mai țin la curent.