avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donația fara clauza era înregistrată pe numele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donația fara clauza era înregistrată pe numele tatălui la ...

Donația fara clauza era înregistrată pe numele tatălui la Primărie cînd tata a murit dezbaterea moștenirii sa făcut după un an jumate și certificatul de moștenitor nu a fost inregistrat la Primărie a fost după 23 ani înregistrat la cadastru am completat o foaie registrul agricol și cadastru am depus actele și mia dat Nr de înregistrare și mia zis după codul fiscal trebuie sa plătesc ultimi 5 ani de zile impozit,că dacă nu înregistrăm certificatul de moștenitor la Primărie mătușă deschidea succesiunea ia a spus Primăriei nu știe nimic de nepoții sa nu plătească impozit.
După moartea matusei pot dona Primăriei casa și teren sa o de-a la o familie nevoiașă sau după 3 ani nu plătesc impozit Primăria declara nu Sint moștenitori e o casa bătrânească cu 250 mp.

Alte discuții în legătură

In 1986 tata a primit o donație fara clauza de la o familie,a ... Magie1 Magie1 In 1986 tata a primit o donație fara clauza de la o familie,a murit barbasu apoi tata mătușă a făcut dezbatere de moștenire donația a rămas aceiași ... (vezi toată discuția)
Strănepoții au 250 mp cu casa la un loc de la mătușa care ... Magie1 Magie1 Strănepoții au 250 mp cu casa la un loc de la mătușa care a dezbătut moștenirea pe partea tatălui donația a fost fara clauza a tatălui. Restul ... (vezi toată discuția)
O întrebare cu martori la notar dacă casa și terenul la un ... Magie1 Magie1 O întrebare cu martori la notar dacă casa și terenul la un loc e 250 mp al meu și a lu sora pe baza dezbaterii moștenirii a tatălui a contractului de ... (vezi toată discuția)