avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Strănepoții au 250 mp cu casa la un loc de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Strănepoții au 250 mp cu casa la un loc de la mătușa care ...

Strănepoții au 250 mp cu casa la un loc de la mătușa care a dezbătut moștenirea pe partea tatălui donația a fost fara clauza a tatălui.
Restul terenului pina la 940 mp e a matusei.
Mătușa are un băiat din prima căsătorie are și un nepot după moartea matusei are drept băiatul și urmașul.
O vecina a matusei caută să obțină ceva de la mătușa acesta vecina poate fii data de băiatul matusei în judecată dacă îi ia partea de pamint din curte.
Noi că strănepoții putem sa îl căutăm moștenitorul matusei prin Primărie.

Alte discuții în legătură

O întrebare cu martori la notar dacă casa și terenul la un ... Magie1 Magie1 O întrebare cu martori la notar dacă casa și terenul la un loc e 250 mp al meu și a lu sora pe baza dezbaterii moștenirii a tatălui a contractului de ... (vezi toată discuția)
Primăria prin lege are drept pe baza unei petiții făcute de ... Magie1 Magie1 Primăria prin lege are drept pe baza unei petiții făcute de un stranepot de sora sa fac demers la evidența populației să verifice dacă există în ... (vezi toată discuția)
Mătușa mi-a făcut mie și lu sorămea testament,noi ne-am ... Magie1 Magie1 Mătușa mi-a făcut mie și lu sorămea testament,noi ne-am certat cu ea,testamentul se poate strica in timpul vieții ei,după moartea matusei daca ia a ... (vezi toată discuția)