avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primăria prin lege are drept pe baza unei petiții ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primăria prin lege are drept pe baza unei petiții făcute de ...

Primăria prin lege are drept pe baza unei petiții făcute de un stranepot de sora sa fac demers la evidența populației să verifice dacă există în viața un urmași și mai are alt copil sa vina la moștenire.
Sau Prefectura poate rezolva situația.
Cel mai recent răspuns: Magie1 , utilizator 16:18, 16 Noiembrie 2023
Nu e treaba nimănui sa verifice.
A murit matusa?
Procedura e instanța de judecată sa fie căutat moștenitorul,și dacă va accepta moștenirea moștenitorul,strănepoții de sora dacă a fost stricat testamentul de mătușa a dat la un străin poate ataca strănepoții testamentul acelui străin sau alt act făcut de mătușa acelui străin prin lege.

gi-jane2 a scris:

Nu e treaba nimănui sa verifice.
A murit matusa?

nu se intelege nimic din mesajul dvs, straduiti-va mai mult.
Strănepoții de sora poate ataca în instanță după moartea matusei orice act în instanță făcut de mătușa altei persoane și să fie căutat moștenitorul dacă vrea sa accepte moștenirea mamaie și sa atace in instanță actele în instanță.

gi-jane2 a scris:

nu se intelege nimic din mesajul dvs, straduiti-va mai mult.

stranepotii de sora, nu au nicio calitate sa atace vreun act. De asemenea, e treaba mostenitorului daca ataca acte sau nu, daca accepta mostenirea sau nu.
Dvs nu sunttei mostenitori pe cale legala, ci doar testamentara ca sunteti rude de gradul 5, deci ati ataca degeaba acele acte.
de asemenea, nu va incalzeste sa alergati dupa eventualii ati mostenitori ai matusii.
Multumiti-va cu v-a dat.
Ultima modificare: Joi, 16 Noiembrie 2023
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Este o lege că strănepoții de sora care după moartea matusei ... Magie1 Magie1 Este o lege că strănepoții de sora care după moartea matusei sa atace in instanță dacă mătușa a scris in testament lasă strănepoților de sora ... (vezi toată discuția)
In testament scrie că mătușa văduva fara descendenții cu ... Magie1 Magie1 In testament scrie că mătușa văduva fara descendenții cu părinții predecedați ptr cazul încetării mele în viața dispune,las strănepoților mei ... (vezi toată discuția)
Mătușa mi-a făcut mie și lu sorămea testament,noi ne-am ... Magie1 Magie1 Mătușa mi-a făcut mie și lu sorămea testament,noi ne-am certat cu ea,testamentul se poate strica in timpul vieții ei,după moartea matusei daca ia a ... (vezi toată discuția)