avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O întrebare cu martori la notar dacă casa și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O întrebare cu martori la notar dacă casa și terenul la un ...

O întrebare cu martori la notar dacă casa și terenul la un loc e 250 mp al meu și a lu sora pe baza dezbaterii moștenirii a tatălui a contractului de donație fara clauza și pe baza măsurătorilor în curte restul terenului e a matusei barbasu e mort nu are moștenitori.
Mătușă din prima casatoriei are un băiat acesta are un urmași din cite se aude și mătușă că să de-a la altcineva cînd dezbate succesiunea trebuie să aducă 2 martori la notar nu mai are moștenitori și nu a fost căsătorită trebuie să declare și martori la notar.
Daca noua nu ne da cealaltă parte mătușă nu e obligata eu cu sora după moartea matusei unde putem face demers sa aflam daca băiatul matusei trăiește și martori au spus adevărul la notar ia nu mai are moștenitori mătușă nu a fost căsătorită.
Că sa sesizăm autoritățile.

Alte discuții în legătură

In testament scrie că mătușa văduva fara descendenții cu ... Magie1 Magie1 In testament scrie că mătușa văduva fara descendenții cu părinții predecedați ptr cazul încetării mele în viața dispune,las strănepoților mei ... (vezi toată discuția)
Strănepoții au 250 mp cu casa la un loc de la mătușa care ... Magie1 Magie1 Strănepoții au 250 mp cu casa la un loc de la mătușa care a dezbătut moștenirea pe partea tatălui donația a fost fara clauza a tatălui. Restul ... (vezi toată discuția)
In 1986 tata a primit o donație fara clauza de la o familie,a ... Magie1 Magie1 In 1986 tata a primit o donație fara clauza de la o familie,a murit barbasu apoi tata mătușă a făcut dezbatere de moștenire donația a rămas aceiași ... (vezi toată discuția)