avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Padure detinuta in comun
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Padure detinuta in comun

Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: 3 frati detin 3 ha de padure in baza unui titlu de proprietate comun. In urma cu 4 ani unul dintre frati a decedat si mostenitorii de drept, 2 fete ale decedatului, nu au facut succesiunea nici pana azi. Problema este ca acum nimeni nu mai plateste paza pentru 1/3 din padure si nici impozitul dupa 1/3 din aceasta padure. In urma cu cateva zile . padurarul a comunicat ca daca in continuare nu se plateste paza si impozitul dupa 1/3 din padurea detinuta la comun , aceasta urmeaza sa fie integral confiscata de stat, chiar daca ceilalti 2 frati platesc la zi toate darile. Va rog sa ma sfatuiti ce este de facut in acest caz si daca intr-adevar statul poate confisca intreaga padure.

Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 3 Martie 2023
newbluesky, utilizator

Alte discuții în legătură

Avem doar calitate de mostenitor,succesiunea n-a fost inca facuta. ... Marcel Mutu Marcel Mutu Avem doar calitate de mostenitor,succesiunea n-a fost inca facuta. Ce drepturi am de a beneficia de masa lemnoasa din padurea detinuta de tatal decedat ... (vezi toată discuția)
Padure "pazita" de ocolul silvic sorinflorentin2106 sorinflorentin2106 Dețin in posesie 11 ha pădure pentru care plătesc paza la un ocol silvic. Când am primit in posesie aceasta pădure am observat mai târziu ca un ... (vezi toată discuția)
Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele marian_badea marian_badea Buna ziua, Mama si sora ei decedate, detin un titlu de proprietate comun pt. 1.86 Ha teren arabil si 5000 mp padure. Ceilalati mostenitori din partea sorei ... (vezi toată discuția)