avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... După cele 12 luni de șomaj,se mai poate lua un ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

După cele 12 luni de șomaj,se mai poate lua un ...

Bună ziua! După cele 12 luni de șomaj,se mai poate lua un ajutor? Sau se poate prelungi șomajul?
Ultima modificare: Vineri, 3 Martie 2023
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:35, 4 Martie 2023
Nu se mai poate prelungi somajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj mymymymy mymymymy Buna ziua,persoana pt care ma interesez mai are somaj pana in aprilie 2013,dupa aceste 12 luni de somaj mai are dreptul la un alt tip de ajutor ? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Daca ma angajez pe o perioada determinata de doar 3 luni pot lua somaj dupa? ContSters160566 ContSters160566 Buna Ziua! Azi mi-am gasit de lucru la o tipografie asta-i partea buna=D>... insa, partea proasta este ca ma vor angaja doar pentru 3 luni... apoi daca vor fi ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa expirarea unui contract pe durata determinata kurti kurti Buna seara,am o intrebare am lucrat 7 luni fara intrerupere la o firma cu contract pe durata determinata.Inainte de aceste 7 luni am lucrat la alta firma. Am o ... (vezi toată discuția)