Buna seara! Am fost angajata unei firme pana cand am intrat in concediu crestere copil, atunci mi s- a suspendat contractul de munca. Între timp firma a dat faliment iar angajatorul a plecat din tara, nefiind de găsit. Cand am terminat ccc in februarie 2022, i-am trimis cererea de reînnoire contract si demisie, dar aceasta nu a răspuns solicitărilor mele, contractul meu ramand suspendat. Am ramas din nou însărcinată la începutul anului 2022, si am facut contract cu 1%cu Cas, contract pt concedii de maternitate. Acest contract se face doar de pers fara venit si contract de munca. Eu avand inca contractul suspendat, nerevenind in campul muncii, ma pot obliga cei de la Cas, sa restitui totii banii? Legal eu nu trebuia sa fac acest contract,nu aveam dreptul? In acest caz ce pot sa fac, ca , contractul meu sa fie inchis? Am facut petitie la itm, insa dânșii nu pot solutiona cazul meu. Mulțumesc.
Dosar indemnizatie
lilu2014
Am urmatoarea problema.
Am lucrat la un magazin si la un salon de infrumusetare (acelasi angajator) pana in dec 2013, cand am fost data afara verbal. La salon ... (vezi toată discuția)
Cci
Anasorina
Buna ziua.Sunt in concediu de crestere copil pana in data de 23decembrie2017, ulterior am aflat ca sunt din nou insarcinata si voi naste in martie-aprilie. ... (vezi toată discuția)