avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Defrisare gradina casa
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Defrisare gradina casa

Buna ziua,
Doresc sa mi curat gradina casei de vacanta de lastaris si copaci crescuti peste ani. Ocolul Silvic din zona in care este localizata gradina , cere sa mi marcheze copacii si imi cere 100 Ron / copac . Este acesta un abuz sau exista legislatie in acest sens . Multumesc.
Mihail

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare padure Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am o padure de 100 de ha, are in jur de 30000 de mc de lemn, pretul metrului cub de lemn este de 200-450 de lei, deci padurea mea ar fcae minim 6000000 de ... (vezi toată discuția)
Paza padurii platita-- drepturi si obligatii Filimon Aurel Filimon Aurel Buna ziua, Am depus acum 2 luni o plangere penala la parchet pentru furt de lemne si taieri ilegale de copaci nemarcati din suprafata de padure (1 ha) pe ... (vezi toată discuția)
Contraventie, amenda taiere copaci de pe proprietate robix robix Buna ziua. Azi am fost pus in fata unei aberatii made in Romania. Am rugat o persoana sa-mi taie salcamii de pe un teren aflat in proprietatea mea si, supriza, ... (vezi toată discuția)