avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua.Spuneti-mi va rog daca exista vreo lege care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua.Spuneti-mi va rog daca exista vreo lege care sa oblige ...

Buna ziua.Spuneti-mi va rog daca exista vreo lege care sa oblige persoana care achizitioneaza un bilet LOTO ,sa prezinte CI ?Cu multumiri !Stefania
De ce ma trimiteti la un link extern ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz bilete la ordin raulTM raulTM Buna ziua.Spuneti-mi va rog care este raspunderea juridica daca se intampla se mi se refuze un bilet la ordin primit de la un client MULTUMESC (vezi toată discuția)
Avantaj salarial - decontare transport salariat aflat in telemunca AndradaCristu AndradaCristu Avantaj salarial - decontare transport Salariat aflat in telemunca, lucreaza din localitatea X, sediul companiei fiind in localitatea Y. Salariatul trebuie ... (vezi toată discuția)
Unde se poate reclama un angajator in situatia in care cere sa platesti o suma de bani fara dovezi? madalin27 madalin27 Buna ziua, De cateva zile sunt intr-o situatie foarte urata la locul de munca. Lucrez intr-un magazin de reviste in cadrul caruia este si loto. Acum cateva ... (vezi toată discuția)