avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Creare cont pe SPV
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Creare cont pe SPV

De cateva zile incerc sa gasesc răspunsul la întrebarea următoare: daca ai un pfa ar trebuii la contul spv sa te intregistrezi ca Persoana fizica sau Persoana Juridică ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: eduard56463 , utilizator 16:58, 4 Martie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa fara certificat digital in spv mprv mprv Buna ziua. M-am inregistrat in Spatiul Privat Virtual de la ANAF folosind CNP. Scopul era sa vad informatii despre PFA-ul meu. Mai precis ce declaratii trebuie ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa ii fac un cont in spv nistorc. nistorc. Am infiintat recent un PFA si trebuie sa ii fac un cont in SPV (ANAF). Eu am deja un cont in SPV (ca persoana fizica), este nevoie de un cont separat pentru ... (vezi toată discuția)
Inregistrare în e-factura adriana# adriana# Buna ziua Ma lovesc de următoarea problema. Am o.cunostinta, electrician de meserie, care are un PFA iar contul SPV este făcut pe CNP. SPV este deschis ... (vezi toată discuția)