Am primit azi o SOMATIE DE PLATA SUPRATAXA MAJORATA deoarece se pare ca in urma cu 11 luni as fi circulat in Ungaria fara vigneta ....posibil, intrucat este si o poza atasata cu masina mea....Eu cumpar mereu vignete pe unde circul, nu imi explic cum de nu am achizitionat atunci dar nici nu mai conteaza... Problema este ca eu nu am primit pana acum nici o instiintare sau vreo "amenda" din partea autoritatilor ungare cum am mai primit cand am luat vreun radar in Germania sau Austria. Deci nu am avut posibilitatea sa achit amenda in termen rezonabil. Aceasta Somatie am gasito in posta, nu am semnat nicaieri ptr ea... Nu e normal sa vina cu confiemare de primire? Cum se poate face dovada ca eu am intrat in posesia ei, cu atat mai mult cu cat in Somatie scrie ca as mai fi primit una prin luna Noiembrie a anului trecut, lucru care nu s-a intamplat??
Buna ziua, si eu sunt exact in aceeasi situatie. La vremea respectiva am traversat Austria si Ungaria in aceeasi zi si am luat vigneta pentru ambele tari. Acum, dupa un an, nu mai gasesc chitanta din pacate.
Este foarte curios pentru ca acum catva timp am mai auzit despre aceeasi situatie dar din pacate nu stiu cum s-a finalizat. Poate cineva ne poate da un sfat autorizat. Va multumim