avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua,un raspuns va rog!! Am vazut pe saitul ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua,un raspuns va rog!! Am vazut pe saitul justitie ca ...

Buna ziua,un raspuns va rog!!
Am vazut pe saitul justitie ca creditorul a cerut executare silita conform ultimei hotarari judecatoresti data de tribunal in care scrie cu drept de apel in 10 zile.Debitoarea a facut apel si Curtea respinge apelul ca nefondat,emitand o hotarare ramasa definitiva. Azi vazui pe saitul justitiei ca sa admis cererea de executare silita.
Este corect ca creditorul sa puna in executare hotararea data de Tribunal si nu cea data de Curte care este ramasa definitiva??
Cel mai recent răspuns: Avocat Cândea Law Office , Avocat 18:38, 4 Martie 2023
Buna ziua,
Prin respingerea apelului hotararea pronuntata de Tribunal a ramas definitivă, prin urmare aceasta hotarare este susceptibilă de a fi pusă în executare.
Avocat Cândea Nasta-Ana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuirea doru112233 doru112233 Buna,am pierdut un proces civil si in recurs cu ceva terenuri,anulare act,as vrea sa stiu daca pot face cerere de revizuire si daca trebuie timbrat (vezi toată discuția)
Cerere de investire cu formula executorie respinsa bge bge Am o hotarare judecatoreasca, o decizie a Curtii de Apel, irevocabila, pentru taxa de poluare, pentru care am depus cerere de invastire cu formula executorie. ... (vezi toată discuția)
Schimbarea titlului in cadrul contestatiei la executare bcory bcory In cadrul unei executari silite pornite pe baza unei hotarari definitive (data de Tribunal) si devenita irevocabila prin decizia Curtii de Apel, se formuleaza ... (vezi toată discuția)