avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Revizuirea
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Revizuirea

Buna,am pierdut un proces civil si in recurs cu ceva terenuri,anulare act,as vrea sa stiu daca pot face cerere de revizuire si daca trebuie timbrat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 17:59, 7 Iulie 2014
Cererea de revizuire se taxeaza cu 100 de lei pentru fiecare motiv de revizuire invocat.
Sigur ca puteti face revizuire daca sunteti in termen si daca aveti motive (dintre cele prevazute de lege si care sa poata fi probate). Altfel ... s-ar putea sa platiti cheltuieli de judecata ...
daca ultima sentinta a fost la tribunal revizuirea se cere la curtea de apel
Cererea de revizuire se indreapta la instanta care a pronuntat hotararea a carei revizuire se cere.
Asadar, revizuirea se judeca de catre Tribunal in cazul dvs.
doru112233 a scris:
Buna,am pierdut un proces civil si in recurs cu ceva terenuri,anulare act,as vrea sa stiu daca pot face cerere de revizuire (...)

Care a fost soluția instanței de recurs și când a început procesul?

procesul a inceput in 2008,a fost casat o data cu rejudecare solutia a fost a tribunalului respinge recursurille ca nefondate

Alte discuții în legătură

Cerere de revizuire împotriva unei hotãrâri de respingere a recursului _Oana_ _Oana_ Buna seara! Va rog sa fiti amabili, si va rog sa ma lamuriti intr-o chestiune juridica si anume, intr o cauza ce are ca obiect restituire taxa auto, ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare manuelaturcu manuelaturcu Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati ! Am avut un recurs la Curtea de Apel Pitesti . Instanta s-a mai pronuntat intr-o cauza asemanatoare cu a mea , ... (vezi toată discuția)
Recurs-revizuire ionut c ionut c Buna Ziua! As dori sa aflu daca mai exista si alta cale de atac dupa judecarea revizuirii ! La momentul actual,detin o hotarare definitiva si irevocabila ... (vezi toată discuția)