avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită De la Primarie dintr-o comuna unde am o casa și teren ...
Discuție deschisă în Executare silită

De la Primarie dintr-o comuna unde am o casa și teren mi-a venit ...

De la Primarie dintr-o comuna unde am o casa și teren mia venit notificare de plata trecut 2 conturi bancare suma de 580 lei,procedura care este merg la banca trec cele 2 conturi și achit impozitul la Primărie este total de plata nu am trimis niciodată plati cu cardul.
Cel mai recent răspuns: Magie1 , utilizator 18:04, 5 Martie 2023
Plata urmeaza sa se faca intr-unul dintre cele 2 conturi comunicate
Daca faceti plata pana la 31.03.a.c. beneficiati de reducere 10% impozit
Impozitul pe ultimi 5 ani mia venit de la Primarie,și mia zis o amendă de 200 lei o sa îmi vina,contractul de donație după tată înregistrat la Primărie cu multi ani,certificatul de moștenitor nu a fost înregistrat în anul 2000 cînd sa făcut dezbaterea moștenirii,mătușă că să plătească puțin impozit a zis că nu știe nimic de noi nepoții,casa și terenul primăria nu a încasat impozit mătușă a stat în casă a plătit lumina gazul,am făcut demers scris și primăria mia zis se face o ancheta ce e cu casa aia nu a fost declarată după dezbaterea moștenirii mătușă are pensie de handicap nu știu gradul,atunci mătușă trebuia sa fac scris la Primărie că nu știe de moștenitori daca trăiesc sau nu sau primăria trebuia demers sa facă daca tata are moștenitori daca trăiesc sau nu nu se încasează impozitele atunci vina a cui este in final.

ynocentta a scris:

Plata urmeaza sa se faca intr-unul dintre cele 2 conturi comunicate
Daca faceti plata pana la 31.03.a.c. beneficiati de reducere 10% impozit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donația fara clauza era înregistrată pe numele tatălui la ... Magie1 Magie1 Donația fara clauza era înregistrată pe numele tatălui la Primărie cînd tata a murit dezbaterea moștenirii sa făcut după un an jumate și ... (vezi toată discuția)
Dacă mătușă a mințit la primărie că nu are rude și solicită ... Magie1 Magie1 Dacă mătușă a mințit la Primărie că nu are rude și solicită asistenta sociala de la Primarie,și peste un timp apare moștenitori atunci Primăria ii ... (vezi toată discuția)
O persoană cu pensie de handicap depinde de grad are reducere ... Magie1 Magie1 O persoană cu pensie de handicap depinde de grad are reducere la taxe și impozite la stat. Daca ai gradul 1 ai asistent personal permanent,la gradul 2 sau 3 ... (vezi toată discuția)