Bună ziua, am câștigat un proces în instanta cu fostul angajator, hotărârea e definitiva iar prin aceasta hotărâre trebuia sa mi plătească câteva salarii restante au trecut 3 luni de la finalizarea procesului , fiind mai mulți angajați în aceasta situație am auzit de la un fost coleg ca se fac calcule atat doar....nimeni nu ma suna sa mi spuna când se face plata salariilor, au trecut 3 luni și nu am primit banitzi ce ma îndemnați sa fac ???.?? Va mulțumesc anticipat!
Notificati angajatorul sa puna in executatre hotararea judecatoreasca si daca nu se conformeaza va adresati unui executor judecatoresc pentru executarea silita a hotararii.
Notificati-l prin posta cu confirmare de primire si continut declarat, pentru a evita orice problema.
Dvs. puteti indica inclusiv o adresa de un email unde angajatorul sa raspunda la notificare.
Hotarari judecatoresti
Nelo
Buna ziua. Lucrez la o scoala care , in urma unei hotarari judecatoresri devenita definitiva si irevocabila la 7 ianuarie 2014, trebuie sa plateasca o suma de ... (vezi toată discuția)