avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dăca cineva îți lucrează terenul care îți ii în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dăca cineva îți lucrează terenul care îți ii în testament ...

Dăca cineva îți lucrează terenul care îți ii în testament extravilan 10 ani și îți plătește impozitul
Nu îi mai ii all meu.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:30, 6 Martie 2023
Ati dezbatut succesiunea?
Testamentul nu e act de proprietate
Buna ziua,
Mergeti la notar, dezbateti succesiunea si apoi il puteti da in arenda.
Nu exista acea forma de uzucapiune de care vorbiti.
Este vorba despre 2 calitati distincte utilizator provizoriu si proprietar teren
Faptul ca cineva foloseste /beneficiaza de roadele de pe teren nu reprezinta,nu echivaleaza cu calitatea de proprietar de teren
Testamentul nu reprezinta document care sa confere calitatea de proprietar si poate fi atacat de partile in drept

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren extravilan cris_nedelcovici cris_nedelcovici buna ziua, am urmatoarea problema: suntem 2 frati. Tatal nostru a murit in anul 2000 si nu am facut succesiunea. Ne-a ramas un teren extravilan care e dat in ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune sau ce alt mod de dobândire a cotei părți de coproprietate? Alexandreevici Alexandreevici Uzucapiune sau ce alt mod de dobândire a cotei părți de coproprietate? Bună ziua! Tată și fiu moștenesc în baza unui testament de la un bunic ... (vezi toată discuția)
Teren dat in arenda impotriva vointei mele - este normal si legal ? dorudoru dorudoru Titlu de proprietate exista 2 proprietari Ion ( 1,27 ha ) si Vasile ( 1,27 ha ) pe un teren extravilan cu un total de 2,54 ha. Ion este mort din anul ... (vezi toată discuția)