avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... As dorii sa stiu daca este obligatoriu sa platesc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

As dorii sa stiu daca este obligatoriu sa platesc comision la ...

As dorii sa stiu daca este obligatoriu sa platesc comision la agent in situatia in care doresc sa ma mut in chirie. E plin internetul de apartamente ce au ca numar ds contact agent/agentie. Avand in vedere ca eu am gasit acel apartament teoretic nu am apelat la serviciile lor, deci nu ar trebuii sa platesc nimic. Doar pentru ca imi spune adresa apartamentului asta nu inseamna ca trebuie sa platesc ceva. Exista ceva lege ce protejeaza chiriasii?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:41, 6 Martie 2023
Buna ziua,
Daca nu aveti contract cu agentia nu aveti nicio obligatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legala "garantia" la inchirierea unei locuinte? dar comisionul agentului imobiliar? irol irol Este legala \"garantia\" ceruta de proprietar (locator) la inchirierea unei locuinte? Dar comisionul agentului imobiliar? Nu inteleg de ce viitorul chirias ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere imobil incalcat crisro crisro Buna ziua Am dat un anunt de inchiriere pentru un apartament. O agentie imobiliara a venit cu un client, care s-a hotarat sa inchirieze. Am semnat un contract ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil - agentie imobiliara AlexPetru AlexPetru In situatia in care am scos la vanzare un apartament si sunt contactat de un agent imobiliar, care vine cu un cumparator, daca eu cer ca in cazul acestei ... (vezi toată discuția)