avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! As vrea sa stiu daca cineva care are arest ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! As vrea sa stiu daca cineva care are arest preventiv ...

Buna ziua! As vrea sa stiu daca cineva care are arest preventiv la domiciliu dupa 180 de zile il poate lua de acasa? Fiindca acu pe 24 Martie se face 180 de zile de la arestul preventiv la domiciliu si vreau sa stiu ce se intampla cand se indeplinesc cele 180 de zile.

Alte discuții în legătură

Arest la domiciliu Lucius Verus Lucius Verus Pe baza unor plangeri bine ticluite , la sfarsitul lunii Ianuarie 2018 am fost luat de la serviciu si introdus in arest preventiv toata luna Februarie , iar de ... (vezi toată discuția)
Instiintare disjungere si clasare- nelamuriri IonutPerschi IonutPerschi Buna ziua , am o intrebare la care as dori sa imi da-ti un raspuns cat se poate de explicit . Iubita mea este arestata intr-un dosar . Este arestata ... (vezi toată discuția)
Buna seara as vrea sa va explic povestea mea recenta am fost ... Leon Salvatore Leon Salvatore Buna seara as vrea sa va explic povestea mea recenta Am fost 8 luni de zile cu o minora de 14 ani (in 2 luni face 15) de 2 luni nu stiu nimic de ea, iar eu ... (vezi toată discuția)