avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua,daca ma angajez acum peste 3 saptamani imi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua,daca ma angajez acum peste 3 saptamani imi pot lua ...

Buna ziua,daca ma angajez acum peste 3 saptamani imi pot lua un concediu medical pentru recuperare medicala? mentionez ca ultimele 6 luni am fost somer asigurat medical.Este primul job

Alte discuții în legătură

Beneficiere concediu medical MikZ MikZ Buna ziua! Sunt angajata de 5 luni la acest nou loc de munca si medicul de familie mi-a spus ca nu imi da concediu medical deoarece n-am cotizatia de 6 luni ( ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in timpul somanjului nicole28C nicole28C as avea si eu o intrebare- se poate lua concediu medical in timp ce te aflii in somaj si daca da cat este contumul acestuia si cine il plateste.Multumesc (vezi toată discuția)
acordare concediu sarcina cu risc job full time,part time si pfa johnlasmane johnlasmane Buna ziua,sunt angajata intr-o companie de 3 ani si sunt insarcinata in 6 saptamani.De 4 luni am un al doilea loc de munca part time si detin si un pfa cu un ... (vezi toată discuția)