avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Retinere ca urmare a popririi,de catre banca, a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Retinere ca urmare a popririi,de catre banca, a decontului de transport

Buna ziua, Avem urmatoarea situatie. De anul trecut banca retine, ca poprire din cont bancar, lunar, decontul de transport al salariatului. In urma discutiei telefonice cu operatorul bancii, acesta a spus ca ei vireaza catre executor ceea ce acesta a indicat a se popri si sa luam legatura cu acesta. Executorul a spus ca trebuie sa luam legatura cu banca, deoarece el nu stie din ce surse sunt sumele ce le incaseaza ca proprire. Deci, cine trebuie sa imi returneze toate sumele retinute ilegal si virate catre executor.? Cui si sub ce forma trebuie sa ma adresez? Multumesc pentru orice sfat,

Alte discuții în legătură

Poprire peste limita legala leus leus va rog un sfat in urmatoarea speta: - exista o poprire pe contul bancar si adresa catre serviciu.Intretimp la banca a mai sosit o o poprire pentru o amenda ... (vezi toată discuția)
Executare silita PaulMarica PaulMarica buna seara, va rog sa imi dati un sfat in legatura cu urmatoarele: am un credit aflat in executare silita, s-a facut poprire o treime din salariul sotiei ... (vezi toată discuția)
Proprire salar danuta2002 danuta2002 Buna ziua.Un executor a infiintat o proprire pe salariul meu in cuantun de 1/3 din salariu. Totodata a trimis o adresa de blocare a contului bancar in care mi ... (vezi toată discuția)