avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorțul de comun acord soția dorește că copilul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorțul de comun acord soția dorește că copilul să ajungă ...

Divorțul de comun acord soția dorește că copilul să ajungă la părinți ei noi locuim in București iar părinții ei în provincie copilul este înscris la școala din București eu doresc că copilul să continue învățământul în București
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Divortul nu poate fi de comun acord la notar dacă nu va înțelegeți asupra locuinței copilului.
Formulati divortul pe calea instantei de judecata și solicitati ca minorul sa locuiască la dvs sau la mama.
Domiciliul copilului la bunici și transferul școlar al acestuia nu se poate face dacă dvs nu sunteți de acord.
Contactați un avocat și mergeți singur sau cu soția la o consultanta ca să vi se explice in detaliu ce opțiuni aveti.
Copilul ramane la parinti daca macar unul este disponibil. daca ei nu sunt disponibili abia se poate duce la b unici. Vorbiti cu un avocat, poate negociati impreuna cu avocatul cu doamna. Intai insa discutati singur, avocatul este al unuia dintre voi, nu va poate reprezenta pe amandoi (cu exceptie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor oanamaiu oanamaiu Buna ziua, Eu si sotul meu vom divorta, avem impreuna o fetita(4 ani), se pare ca nu putem ajunge la o intelegere de custodie comuna(cum as fi vrut eu) si ... (vezi toată discuția)
Custodie livium livium Buna ziua, Apelez la consilierea Dvs. si totodata va multumesc anticipat, pentru rezolvarea urmatoarei probleme! Care sunt pasii si ce trebuie facut, in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in cazul unui divorț, daca copilul sta la bunici, ... @Alina27 @Alina27 Buna ziua! In cazul unui divorț, daca copilul sta la bunici, mama având un program încărcat,este posibil că tatăl să poată câștigă copilul? ... (vezi toată discuția)