avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua Soțul meu a primit o citatie Complet minor ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua Soțul meu a primit o citatie Complet minor si familie ...

Bună ziua
Soțul meu a primit o citatie Complet minor si familie in calitate de intimat-intimat în proces cu direcția generala regionala a finanțelor publice București- administrația județeană a finanțelor publice Ilfov.
Ce este aceasta citatie ?
Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:34, 7 Martie 2023
Sotul dv poate sa afle obiectul dosarului fie direct d ela instanta fie de la administratia finantelor Ilfov
Sate pot fi obtinute inclusiv de pe site-ul instantei in favaoarea careia s-a declinat responsabilitatea solutionarii spetei ,sotul cunoscand numarul cauzei din cuprinsul citatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rambursare esalonata taxa auot/poluare DARIUS86 DARIUS86 Buna ziua, Am vazut ca ieri 13.11.2014, era publicat pe site-ul CCR, sedinta de solutionare a cererii de neconstituitionalitate a restituirii esalonate a ... (vezi toată discuția)
Proces taxa inmatriculare...afp trimite intampinare micsa84 micsa84 Am dat in judecata AFP pentru recuperarea taxei de inmatriculare.Primul termen a fost fixat pe 13.01.2011,eu cerand judecarea in lipsa. Administratia ... (vezi toată discuția)
Legalitate decizie delegare atributii functionar public nicmar nicmar Alaturat va prezint continutul deciziei prin care angajatorul imi deleaga atributii DECIZIA Nr.XXXXX/XXXXXX Având în vedere: - prevederile art.45 ... (vezi toată discuția)